Het einde van het schooljaar is altijd een feest.

De schoolreis kon spijtig genoeg niet doorgaan. Toch hebben we met een beetje creativiteit, een onvergetelijke laatste schooldag voorzien voor onze kleinste kleuters.

Muisjes, eendjes en schildpadden hebben hun laatste dag in hun klas afgesloten met een echt bewegingsfestijn in de sporthal. 

Een picknick mocht op deze dag ook niet ontbreken.

Wat hebben we genoten !

 

We sloten de laatste dag van een heel bijzonder schooljaar af met een lekker ijsje. 

Het was een schooljaar om nooit te vergeten !

Fijne vakantie allemaal.

De voorbije maanden is er heel wat veranderd in de wereld rondom ons. De muizenklas ging even dicht. Met de padlet en de praatbox bleven we in contact. 
Nu is onze klas weer open. Met nieuwe regels en een andere setting maakten we alles Corona—proof. Maar het speelplezier is gebleven. 

Spelen, werken en leren in de kleuterklas, met of zonder Corona blijft ongelooflijk fijn. Supermuis is supertrots dat al onze kleutertjes terug aanwezig zijn. 😘😷😘

Nog even enkele foto’s posten van de voorbije week. De planning werd danig in de war gestuurd in de klas  Die week hebben we het cadeautje voor papadag in elkaar geknutseld en veel geleerd over mama- en papadieren. Op vrijdag mocht het cadeautje in allerijl mee naar huis, want de meeste kleuters ga ik even niet meer zien. De juf is nog wel een stukje vergeten toe te voegen aan de gevarendriehoek. Ik hoop deze na de paasvakantie te kunnen uitdelen. 🍀🤞🏻🍀